Schoolkaarten en schoolplaten

Kleurrijke kaarten, veelal op linnen, van Nederland, provincies en regio's. 

 

Kleurrijke kaarten, veelal op linnen, van de wereld, werelddelen zoals Europa, Noord-Amerika en Europese landen.      

Mooie schoolkaarten met daarop de topografie van historische gebeurtenissen, plaatsen, landen en streken.

Diverse kaarten over biologie, planten, natuur, enzymen en cellen. 

Diverse kaarten over dieren, enzymen en cellen. 

Beeldende gedetailleerde schoolkaarten van de anatomie van het lichaam van mens en dier. De kaarten zijn geschikt voor in een wachtkamer.

Beeldende schoolkaarten die verhalen uit het verleden weer tot leven brengen. Belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis worden op treffende wijze weergegeven. 

Kaarten voor het leren van de schrijfletters en verkeersborden voor de verkeersregels.

Bijzondere kaarten over wetenschappelijke thema's zoals natuurkunde, wiskunde en scheikunde.

Verkoop schoolkaarten en schoolplaten

Voor oude schoolkaarten ben je bij mij op het juiste adres. Vroeger sierden deze kaarten de muren van je klaslokaal. Nu liggen ze bij mij opgerold op zolder te wachten op een waardige plek in jouw interieur.

De kaarten zijn ingedeeld in categorieën, zoals topografie, geschiedenis of anatomie (medische thema's). Vanwege de leeftijd van de schoolkaarten, varieert de staat van de platen. Bij het product staat omschreven in welke staat de plaat verkeert. De meeste schoolkaarten zijn van linnen, een aantal is geplastificeerd. Het aanbod varieert regelmatig, dus vind je vandaag niet wat je zoekt, stuur mij een e-mail of neem regelmatig een kijkje op de site. 

Inkoop tweedehands schoolkaarten

Ben je in het bezit van een prachtige collectie schoolkaarten? Ontbreekt het je aan tijd om ze zelf aan de man te brengen? Ik doe het met veel plezier voor je. Laat me weten hoe jouw bijzondere collectie eruit ziet en wie weet haal ik de schoolkaarten binnenkort bij je op.