Home » Schoolkaarten

Schoolkaarten en schoolplaten

Voor oude schoolkaarten ben je bij mij op het juiste adres. Vroeger sierden deze kaarten de muren van je klaslokaal. Nu liggen ze bij mij opgerold op zolder te wachten op een waardige plek in jouw interieur. De kaarten zijn ingedeeld in categorieën, zoals topografie, geschiedenis of anatomie. Naast de schoolplaten heb ik ook diverse schoolkaarten in mijn aanbod. Vanwege de leeftijd van de schoolplaten, varieert de staat ervan van de platen. Bij het product staat omschreven in welke staat de plaat verkeert.

De meeste schoolkaarten zijn van linnen, een aantal is geplastificeerd. Het aanbod varieert regelmatig, dus vind je vandaag niet wat je zoekt, stuur mij een e-mail of neem regelmatig een kijkje op de site. 

Kleurrijke kaarten, veelal op linnen, van de wereld, werelddelen, landen, provincies en streken. 

Beeldende schoolkaarten van de anatomie van het lichaam van mens en dier. De kaarten zijn gedetailleerd en heel geschikt voor bijvoorbeeld een medische wachtkamer.

Beeldende schoolkaarten die verhalen uit het verleden weer tot leven brengen. Belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis worden op treffende wijze weergegeven. 

Diverse kaarten over biologie, planten, dieren, enzymen en cellen. 

Bijzondere kaarten over Bijbelse gebeurtenissen. Mooi voor in een kerk of pastorie. 

Gevarieerd aanbod van kaarten die niet in één categorie te vangen zijn.

Opkopen tweedehands schoolkaarten en schoolplaten

Ben je in het bezit van een prachtige collectie schoolplaten? Ontbreekt het je aan tijd om ze zelf aan de man te brengen? Ik doe het met veel plezier voor je. Laat me weten hoe jouw bijzondere collectie eruit ziet en wie weet haal ik de schoolkaarten binnenkort bij je op.